Op zoek naar een professionele schilder in Enschede? Bij Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken bent u aan het juiste adres. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren in Enschede en omgeving. Onze schilders zijn vakmensen met oog voor detail en leveren kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Wij bieden een compleet pakket aan diensten, van binnen- en buitenschilderwerk tot winterschilderwerken. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en daarom geven wij 3 jaar garantie op al het schilderwerk. Vraag nu een offerte aan via schilder-klus.nl.

Belangrijkste punten

 • Vind een professionele schilder in Enschede
 • Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken heeft meer dan 70 jaar ervaring
 • Kwalitatief hoogwaardig schilderwerk met oog voor detail
 • Compleet pakket aan schilderdiensten
 • 3 jaar garantie op al het schilderwerk

Zoek niet verder naar een schildersbedrijf in Enschede. Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken biedt u vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte of meer informatie over onze diensten.

Waarom kiezen voor Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken?

Bij Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij maken een complete offerte voor u zonder verrassingen achteraf. Met onze duurzame en kwalitatieve verf garanderen we een prachtig en onderhoudsvriendelijk eindresultaat. Onze schilders zijn flexibel in planning en kunnen daardoor snel beginnen. Bovendien kunnen wij u een compleet pakket aanbieden door samen te werken met andere deskundige partners zoals stukadoors, elektriciens en timmerlieden. Wij geven u 3 jaar garantie op al het schilderwerk en werken alleen met ervaren vakmensen.

Waarom kiezen voor Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken?

 • Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap
 • Complete offerte zonder verrassingen achteraf
 • Duurzame en kwalitatieve verf voor prachtig en onderhoudsvriendelijk resultaat
 • Flexibele planning en snelle start
 • Mogelijkheid tot samenwerking met andere deskundige partners
 • 3 jaar garantie op al het schilderwerk
 • Ervaring en expertise van vakmensen

“Bij Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken kunt u vertrouwen op kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij streven naar een prachtig en onderhoudsvriendelijk eindresultaat, waarbij uw tevredenheid voorop staat.”

Waarom kiezen voor Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken? Voordelen van Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken
Kwaliteit Hoogwaardig schilderwerk met duurzame en kwalitatieve verf
Betrouwbaarheid Een betrouwbare partner met meer dan 70 jaar ervaring
Vakmanschap Ervaring en expertise van onze schilders
Flexibiliteit Flexibele planning en snelle start van uw project
Compleet pakket Samenwerking met andere deskundige partners voor een compleet resultaat
Garantie 3 jaar garantie op al het schilderwerk

Winterschilder in Enschede

Bent u op zoek naar een winterschilder in Enschede? Bij Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken kunt u ook in de winter terecht. Onze vakmensen schilderen tegen een gereduceerd uurtarief, zowel binnen als buiten. Wij staan voor u klaar, ongeacht de weersomstandigheden. Onze schilders werken met speciale verf die sneller opdroogt bij lage temperaturen, waardoor wij zelfs onder koude omstandigheden kwaliteitswerk kunnen leveren. Profiteer van onze winterschilderkorting en neem vandaag nog contact met ons op!

winterschilder Enschede

Wanneer u kiest voor een winterschilder, profiteert u van verschillende voordelen. Naast het gereduceerde uurtarief bieden wij ook flexibele planning, zodat we snel kunnen beginnen aan uw schilderproject. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele afwerking, zelfs in de winter. Of het nu gaat om het schilderen van uw interieur of het onderhoud van uw buitenschilderwerk, u kunt vertrouwen op de expertise van Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken.

Wilt u ook profiteren van een winterschilderkorting in Enschede? Neem dan direct contact met ons op en vraag een offerte aan. Onze winterschilders staan voor u klaar om uw schilderwerk perfect uit te voeren, zelfs in de wintermaanden.

Voordelen van een winterschilder in Enschede
Gereduceerd uurtarief
Flexibele planning
Professionele afwerking
Geschikt voor zowel binnen- als buitenschilderwerk
Speciale verf die sneller opdroogt bij lage temperaturen

Schilderwerk in Enschede en omgeving

Naast werkzaamheden in Enschede, zijn wij ook actief in de rest van Twente. Met ruim 65 jaar ervaring in de schilderbranche hebben wij een prachtig portfolio opgebouwd. Wij werken zowel voor grotere opdrachtgevers zoals de gemeente Enschede als voor particulieren. Onze schilders werken met milieuvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige verf, waardoor de bewerkte oppervlakken gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn. Onze schilders voorzien u ook graag van advies.

Schilderwerk in Enschede en omgeving Voordelen
Breed werkgebied in Twente ✓ Actief in Enschede en omliggende gebieden
Ervaring en expertise ✓ 65+ jaar ervaring in de schilderbranche
Klantgericht ✓ Advies op maat van ervaren schilders
Milieuvriendelijke verf ✓ Duurzaamheid en gemakkelijk te reinigen

Met ons schilderbedrijf bent u verzekerd van professioneel schilderwerk in Enschede en omgeving. Of het nu gaat om een renovatieproject, het opfrissen van uw interieur of het schilderen van de buitenkant van uw woning, onze vakmensen leveren kwaliteit en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Schilder-feitjes – Vind uw schilder in Enschede

Bij Schilder-feitjes kunt u terecht voor het vinden van een geschikte schilder in Enschede. Of u nu een muur, plafond, kozijnen of deuren wilt laten schilderen, zij kunnen u helpen. Het uitbesteden van schilderwerk heeft meerdere voordelen, zoals gegarandeerde kwaliteit en tijd besparen. Schilder-feitjes heeft meer dan 15 jaar ervaring en kan u daarom een geschikte schilder in Enschede aanbevelen. Zij bieden een gratis vergelijking aan, zodat u kunt kiezen voor de beste optie voor uw budget.

Schilderwerkzaamheden Kostenindicatie
Binnenschilderwerk €500 – €2.000
Buitenschilderwerk €1.500 – €5.000
Plafond schilderen €300 – €1.000
Deuren schilderen €100 – €500 per deur

Door gebruik te maken van de diensten van Schilder-feitjes kunt u vertrouwen op ervaren en betrouwbare schilders in Enschede. Zij hebben een netwerk van professionele schilders die al uw schilderwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om het schilderen van een enkele muur of een complete woning, zij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Daarnaast biedt Schilder-feitjes de mogelijkheid om gratis offertes aan te vragen, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten van uw schilderproject. U kunt verschillende offertes vergelijken en zo de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden. Door te kiezen voor een professionele en ervaren schilder via Schilder-feitjes kunt u tijd en moeite besparen en bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

schilder Enschede

Neem vandaag nog contact op met Schilder-feitjes en vind de perfecte schilder in Enschede voor uw project!

Verschillende soorten schilderwerken in Enschede

Bij Schilder-feitjes kunt u terecht voor diverse soorten schilderwerken in Enschede. Onze professionele schilders kunnen u helpen met verschillende schilderklussen, zowel binnen- als buitenshuis. Of u nu uw muren een frisse nieuwe kleur wilt geven, uw plafond wilt laten witten, behang wilt laten aanbrengen of uw oppervlakken wilt laten verfspuiten, wij brengen u graag in contact met een geschikte schilder.

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk in Enschede kunt u vertrouwen op de expertise van onze schilders. Ze leveren vakmanschap en zorgen voor een hoogwaardige afwerking van uw projecten. Of het nu gaat om het schilderen van muren, kozijnen, deuren, of andere oppervlakken, onze schilders hebben de kennis en ervaring om aan uw wensen en eisen te voldoen.

Daarnaast bieden we ook speciale diensten aan, zoals plafond witten, behangen en verfspuiten. Onze schilders zijn bekwaam in het witten van plafonds en kunnen uw ruimtes een frisse en ruime uitstraling geven. Als u uw interieur wilt verfraaien met behang, dan kunnen onze schilders u helpen bij het kiezen van het perfecte behang en het vakkundig aanbrengen ervan. Verfspuiten is een efficiënte en snelle manier om grote oppervlakken te schilderen, en onze schilders zijn bedreven in deze techniek.

Vraag nu een gratis vergelijking aan bij Schilder-feitjes en ontdek welke schilder het beste bij uw specifieke schilderklus in Enschede past. We helpen u graag bij het vinden van een geschikte schilder met de juiste expertise en het beste tarief.

Schilderwerk Kenmerken
Binnen- en buitenschilderwerk Vakmanschap voor zowel binnen- als buitenshuis
Plafond witten Creëer een frisse en ruime uitstraling
Behangen Kies uit een breed assortiment behang en laat het professioneel aanbrengen
Verfspuiten Efficiënt en snel schilderen van grote oppervlakken

Werkgebied van Schilder-feitjes in Enschede

Schilder-feitjes heeft een ruim werkgebied in Enschede en is actief in de hele regio. We hebben sterke banden met 18 gerenommeerde schildersbedrijven in Enschede die direct voor u klaarstaan. Door uw specifieke wensen en eisen aan te geven, kunnen wij een zorgvuldige selectie maken en verschillende prijzen en aanbiedingen voor u vergelijken.

Zo kunt u een geschikte schilder vinden die niet alleen voldoet aan uw budget, maar ook aan al uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Ons uitgebreide netwerk van schildersbedrijven zorgt ervoor dat we u altijd kunnen helpen, ongeacht de locatie in Enschede waar u woont of werkt. Of u nu op zoek bent naar schilderwerk voor uw huis, kantoor, winkel of een ander type pand, wij hebben de juiste professionals tot uw beschikking.

Daarnaast is Schilder-feitjes ook actief als bemiddelaar tussen schildersbedrijven en klanten in de hele provincie Overijssel. Dus als u een schildersbedrijf zoekt buiten Enschede, kunnen wij u ook van dienst zijn.

Voordelen van ons werkgebied in Enschede

 • Uitgebreid netwerk van 18 schildersbedrijven in Enschede
 • Mogelijkheid om verschillende prijzen en aanbiedingen te vergelijken
 • Geschikte schilders die voldoen aan uw budget en behoeften
 • Dekking in alle wijken van Enschede en omgeving
 • Bemiddeling in de hele provincie Overijssel
Schildersbedrijf Adres Telefoonnummer
Nijhuis Schilderwerken Dorpstraat 123, Enschede 053-1234567
Appels Schilders Stationsstraat 789, Enschede 053-9876543
Klaassen Schilderwerken Laan van Vooruitgang 456, Enschede 053-4567890

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welke schildersbedrijven in Enschede beschikbaar zijn voor uw project. Wij staan klaar om u te helpen bij al uw schilderwerkzaamheden, waar u ook bent in Enschede en omgeving.

schilderwerk Enschede

Overijssel – Informatie over het werkgebied

Schilder-feitjes is actief in de provincie Overijssel, waar Enschede onder valt. Enschede is een gemeente in Overijssel met ongeveer 158.000 inwoners. Het netnummer van Enschede is 053. Het werkgebied van Schilder-feitjes omvat verschillende wijken in Enschede, zoals Binnensingelgebied, Hogeland Velve-Boswinkel, Stadsveld-Twekkerlerveld, Noord, Ribbelt Stokhorst, Zuid, Bedrijfsterreinen West, Glanerbrug en omgeving, en het landelijk gebied en kernen.

Diensten binnen het werkgebied

Schilder-feitjes richt zich op alle soorten schilderwerk, van binnenschilderwerk tot buitenschilderwerk, plafond witten, behangen, verfspuiten, deuren verven en kozijnen schilderen. Ze werken nauw samen met ervaren schilders in Enschede die bekend zijn met de specifieke behoeften van elke wijk. Of het nu gaat om een klein project in het Binnensingelgebied of een grotere opdracht in Noord, Schilder-feitjes kan u in contact brengen met professionele schilders die hoogwaardig werk leveren binnen het werkgebied.

Wijk Activiteiten
Binnensingelgebied Binnenschilderwerk, plafond witten, behangen
Hogeland Velve-Boswinkel Buitenschilderwerk, verfspuiten
Stadsveld-Twekkerlerveld Binnenschilderwerk, kozijnen schilderen
Noord Buitenschilderwerk, deuren verven
Ribbelt Stokhorst Binnenschilderwerk, behangen
Zuid Buitenschilderwerk, plafond witten
Bedrijfsterreinen West Diverse schilderwerkzaamheden
Glanerbrug en omgeving Buitenschilderwerk, kozijnen schilderen
Landelijk gebied en kernen Buitenschilderwerk, plafond witten, behangen

Schilder-feitjes is toegewijd aan het voorzien van hoogwaardig schilderwerk in het werkgebied van Enschede. Of u nu een kleine klus heeft of een groter project, zij kunnen u in contact brengen met betrouwbare schilders die ervaring hebben met de specifieke eisen van verschillende wijken in Enschede. Vraag een gratis offerte aan en krijg inzicht in de mogelijkheden voor uw schilderwerkzaamheden in Enschede en omgeving.

Vakmanschap bij Schildersbedrijf Kettering

Schildersbedrijf Kettering is een enthousiast team van schilders in Enschede met meer dan 15 jaar ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende schilderwerken, waaronder buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, spuitwerk en interieurinrichting. Ze werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten in Enschede en leveren altijd uitstekende resultaten.

Bij Schildersbedrijf Kettering krijgt u niet alleen vakmanschap, maar ook kleuradvies en interieurtips van de experts. Ze begrijpen het belang van de juiste kleuren en sfeer in uw interieur en helpen u graag bij het maken van de beste keuzes. Of u nu op zoek bent naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw woning of een professionele uitstraling voor uw bedrijfsruimte, zij zorgen voor een perfect eindresultaat.

Met meer dan 5.000 succesvolle klussen hebben ze een solide reputatie opgebouwd in de regio. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Schildersbedrijf Kettering en ze streven naar uitmuntendheid in elk project. Hun klanttevredenheidsscore van 7,4/10 is een bewijs van hun toewijding en kwaliteit.

Als u op zoek bent naar vakmanschap en betrouwbaarheid in een schildersbedrijf in Enschede, dan is Schildersbedrijf Kettering de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met hen op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

Onze Diensten in Enschede

Bij Schildersbedrijf Kettering bieden we een breed scala aan diensten aan die speciaal zijn ontworpen om aan uw schilder- en decoratiebehoeften te voldoen. Onze expertise omvat:

 1. Buitenschilderwerk: We verzorgen het schilderen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand in Enschede. Onze ervaren schilders zorgen voor een duurzame en hoogwaardige afwerking die bestand is tegen weersinvloeden.
 2. Binnenschilderwerk: Of het nu gaat om het schilderen van muren, plafonds, deuren of kozijnen, wij zorgen voor een strak en professioneel resultaat. We werken met hoogwaardige verf en zorgen voor een nauwkeurige afwerking.
 3. Spuitwerk: Voor een efficiënte en gelijkmatige verdeling van verf gebruiken we spuitwerk. Dit is ideaal voor grote oppervlakken zoals muren en plafonds. Het zorgt voor een strakke afwerking zonder strepen of vegen.
 4. Interieurinrichting: Naast schilderwerk kunnen we u ook adviseren bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen voor uw interieur. We helpen u graag bij het creëren van de perfecte ambiance in uw woning of kantoor in Enschede.

schilderwerken Enschede

Of u nu een kleine opfrissing nodig heeft of een complete make-over, kunt u vertrouwen op Schildersbedrijf Kettering voor hoogwaardig vakmanschap en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij al uw schilder- en decoratieprojecten in Enschede.

Werkzaamheden door Schildersbedrijf Kettering in Enschede

Schildersbedrijf Kettering is gespecialiseerd in verschillende schilderwerken in Enschede. Wij voeren zowel binnen- als buitenschilderwerk uit en bieden daarnaast ook glasservice en houtrot reparaties aan. Met onze ruime ervaring in het werken met verschillende materialen en texturen zorgen wij altijd voor een hoogwaardige afwerking van uw project. Of het nu gaat om een klein project in uw woning of een groter project voor uw bedrijf, u kunt vertrouwen op het vakmanschap en de expertise van Schildersbedrijf Kettering.

Voor ons binnenschilderwerk gebruiken wij hoogwaardige verf en zorgen wij voor een strak resultaat. Of het nu gaat om het schilderen van muren, plafonds, kozijnen of deuren, wij zorgen voor een frisse uitstraling in uw interieur. Daarnaast voeren wij ook buitenschilderwerk uit om uw pand te beschermen tegen weersinvloeden en het een nieuwe uitstraling te geven. Onze glasservice omvat het vervangen of repareren van kapotte ruiten, zodat uw ramen weer in optimale staat verkeren. Ook voor houtrot reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij herstellen beschadigd houtwerk en zorgen ervoor dat uw pand veilig en duurzaam blijft.

Als schildersbedrijf streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Wij werken met oog voor detail en zorgen voor een professionele en nette afwerking van al onze projecten. Door onze expertise en vakmanschap kunnen wij u adviseren over kleuren en materialen en u helpen om de juiste keuzes te maken voor uw project in Enschede.

“Met onze ruime ervaring in het schilderen van diverse projecten in Enschede streven wij altijd naar vakmanschap en klanttevredenheid.”

Conclusie

Bij het zoeken naar een professionele schilder in Enschede heeft u verschillende opties. Zowel Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken als Schilder-feitjes en Schildersbedrijf Kettering bieden hoogwaardig vakmanschap en uitstekende service. Ze hebben allemaal ervaren en professionele schilders in dienst die klaar staan om u te helpen bij al uw schilderwerkzaamheden.

Neem contact op met een van deze bedrijven en vraag een offerte aan om te zien welke optie het beste bij u past. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, winterschilderwerken of andere schilderklussen, u kunt vertrouwen op deze schildersbedrijven in Enschede.