Zijdeglans

Schuren, beitsen, lakken, grondverf, hoogglans, zijdeglans? De vaktermen vliegen u om de oren als u eenmaal binnen bent gestapt in de wereld van het klussen. Zou u hierin graag wat opheldering krijgen of de hulp in willen schakelen van een professionele helpende hand, dan bent u hier bij het team van Schilder-klus.nl aan het juiste adres. Informatie nodig over zijdeglans? Dan kunnen we u hier direct helpen.

Waarvoor dient zijdeglans?

Wilt u aan de slag met het verfrissen van uw interieur, dan is zijdeglansverf een goede verfsoort voor het schilderen van hout, harde kunststoffen, metaal en boardmaterialen. Zijdeglans is bedoeld als afwerking. Het kan dus nodig zijn om de oppervlakten die u wenst te schilderen eerst goed voor te behandelen met bijvoorbeeld een grondverf. De schilders binnen ons klusnetwerk kunnen u hierover adviseren. Deze verfsoort zorgt voor een mooie lichte reflecterende glans, die qua glansgraad tussen een hoogglans en een matte afwerking in ligt. Het geeft een mooi gevoel van diepte. Bovendien maakt een zijdeglans de oppervlakte krasbestendig. Hoewel zijdeglans overwegend voor binnen wordt gebruikt, zien we ook steeds vaker dat deze verf ook voor buitenschilderwerk zeer duurzaam is.

Werken met zijdeglans

U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte kleur zijdeglansverf, want deze verfsoort is in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar.
Een voordeel van deze verfsoort ten opzichte van bijvoorbeeld hoogglans is dat zijdeglans gemakkelijker aan te brengen is. Het geeft sneller een vloeiend en mooi egaal resultaat. Kleine oneffenheden vallen bij zijdeglans minder snel op dan bij hoogglans. Wilt u verzekerd zijn van echt vakmanschap, dan raden we u aan een beroep te doen op een ervaren schilder. Wat gaat dat kosten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de service en prijzen.