Metallic muurverf

Bent u de bestaande look van uw interieur zat en zou u weleens een keer iets anders willen, dan is metallic muurverf misschien iets voor u. Met metallic muurverf kunt u prachtige effecten realiseren. Ons team op Schilder-klus.nl kan u er alles over vertellen. Hier alvast een korte introductie over deze bijzondere verfsoort.

Wat is metallic muurverf?

In metallic muurverf zijn kleine lichtreflecterende deeltjes verwerkt. Wanneer er veel licht op de muur valt en dan het liefst natuurlijk daglicht, dan ontstaat er een mooi blinkend effect. Het maakt de ruimten in huis in één keer een stuk levendiger.

Effecten creëren met metallic muurverf

Deze verfsoort is geschikt voor het creëren van allerlei sferen in huis, zoals een futuristische sfeer in een hypermodern huis met bijvoorbeeld zilvergrijze metallic muurverf. Met een mooi goudgele of bronskleurige metallic muurverf kunt u een chique omgeving creëren. Metallic muurverf kan ook heel leuk zijn voor een sfeervolle kinderslaapkamer, denk aan een dromerige roze prinsessenkamer of een stoere ridderslaapkamer met kleuren als blauw, rood of groen.

Aanbrengen metallic muurverf

Er zijn diverse aandachtspunten die men in acht moet nemen bij het aanbrengen van deze soort verf. Zo moet de ondergrond goed egaal zijn, want iedere onregelmatigheid is goed te zien. Verder is bij het aanbrengen van metallic muurverf de kwaliteit van de verfrollers van groot belang. Vermijd zoveel mogelijk het gebruik van verfkwasten, omdat hierdoor vaak strepen zichtbaar blijven. Een ander belangrijk aandachtspunt is dat de verf tussendoor goed geroerd moet worden, omdat de metallic pigmenten anders naar de bodem zakken.

De vakkundige schilder uit ons klusnetwerk hebben veel ervaring met het werken met metallic verf. Ze maken van uw muren ware juweeltjes. Wat gaat dat kosten? Vraag hier uw offerte aan. U zult zien dat de prijzen zeer betaalbaar zijn.