Buitenschilder

Vakkundig onderhoud van het schilderwerk rondom uw woning verlengt de levensduur en verhoogt het wooncomfort. Buitenschilderwerk is geen klus die men zelf even oppakt, er zijn allerlei materialen nodig zoals een steiger en professioneel gereedschap. Daarbij vraagt buitenschilderwerk vooral om details en voorbereiding. Zo wordt als eerste het houtwerk en de kozijnen gecontroleerd op scheuren en gaten. Waar nodig worden de gaten en kieren opgevuld met een speciale plamuur. Vervolgens is het tijd voor de afwerking met een mooie en duurzame hoogglansverf.

Goed en duurzaam buitenschilderwerk hangt niet alleen af van het schilderen zelf, maar het is een combinatie van de juiste verf, goed gereedschap, zorgvuldige werkwijze en optimale weersomstandigheden.
De buitenschilder schildert onder andere kozijnen, ramen, deuren, houten gevels en elementen. Schilderwerk lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. Schilderen is een ambacht dat samengaat met tradities en de meest moderne technieken.

Plan van aanpak

Om de waarde van uw woning te behouden is het van belang dat het schilderwerk regelmatig wordt bijgehouden. Samen met u maken we een inventarisatie van de onderhoudstoestand van uw woning en aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak voor het schilderwerk.

Is uw woning aan een opknapbeurt toe, of wilt u hem een nieuw jasje geven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie? Onze ervaren schilders gaan snel en effectief te werk. We komen overal in Nederland, dus ook bij u! Bij ons bent u verzekerd van de meest scherpe prijzen. Vraag dus nu vrijblijvend een offerte aan!